0728.223.708 Braila, Sos. Ramnicu Sarat, nr. 74

Politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, prin intermediul site-ului nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem

Compania care detine acest website se numeste SMC POLIGRAPH, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Str. SLAVICI ION, 69BIS, Braila, Romania, cod unic de înregistrare fiscală 32216380.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Colectăm datele dvs. cu caracter personal prin intermediul formularului de contact din website si anume: nume, adresa de e-mail si telefon.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Datele colectate sunt folosite pentru:

- a raspunde solicitarilor dumneavostra in momentul in care ne contactati prin intermediul formularului de contact


Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Datele D-voastra nu sunt facute publice si nu sunt vandute sau transmise nici unei terte parti.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație folosind tehnologia HTTPS.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;

PRINTURI & AMBALAJE

Oferim servicii complete în producția de ambalaje - concept, tipar și finisare deosebită, menită să satisfacă cele mai complexe cerințe ale clienților.

Cutie ambalaj textile, Madotex

Cutii cu autoformare

Cutii pentru industria alimentară, textilă, încălțăminte

Catie cașerată pentru biscuiti

Cutii din doua piese

Cutii personalizate, din doua piese, corp si capac.

Mapa prezentare Aquamedical

Materiale publicitare

În cadrul tipografiei noastre executăm toata gama de materiale publicitare